Històries i llegendes de Porto Cristo

Vos mostr amb orgull el treball documental que feren els meus alumnes de l’Ies  Porto Cristo de la Comissió de Periodisme sobre Històries i llegendes de Porto Cristo.

Els alumnes volgueren saber més sobre el seu poble, el qual sovint només se relaciona amb turisme, sol, platja, comerços i hotels, però descobriren que és una localitat que dóna per més i descobriren algunes històries i llegendes que desconeixien del seu propi poble: històries tràgiques de la Guerra Civil, l’origen del nom de Porto Cristo, la llegenda de la Cova del Pirata o la fama d’en Joan Conill, primer espanyol en guanyar el campionat mundial de pesca submarina a la dècada dels 60.

Cal tenir en compte que és un treball fet exclusivament per ells, jo només en feia de guia. Però el tema, investigació, planificació, muntatge, aparells usats per gravar… en definitiva tot, és mèrit dels alumnes, sense cap altra intervenció.

El podeu visualitzar a continuació:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada