Continuen els robatoris a Sant Llorenç

Tot just avui ens ha arribat la notícia d’un nou robatori a una casa de Sant Llorenç de la que no farem esment del propietari ja que ens ha fet arribar aquesta petició.

El pitjor de tot plegat és la impunitat que, des del punt de vista de molta gent, tenen els lladres que entren a robar a Sant Llorenç.

A més dels casos de llars particulars, en els darrers anys s’han comès també robatoris de vehicles, però sense cap dubte els més sonats han sigut el robatori de a les escoles de Sant Llorenç i Son Carrió, l’esglèsia i el centre metge.

És curiós, per no dir una altra cosa, que en cap d’aquests casos s’hagi tengut cap notícia de la investigació (si és que n’hi ha hagut) i molt manco de la detenció d’aquest lladre o lladres.

Qualcú hauria de donar explicacions, però sembla que ningú ho vol fer.

 

2 comentaris a “Continuen els robatoris a Sant Llorenç

  1. Som Mn. Jaume Mercant. Només vull afegir que no només varen robar a la parròquia de Sant Llorenç i varen intentar entrar a la rectoria ara fa un temps, sinó que fa un mes varen entrar també a la parròquia de Son Carrió i varen robar un calze, a part de fer algunes destrosses. A més, també varen entrar a Son Servera, a l’Església Nova, i varen destrossar algunes portes. La gent està farta, certament, i ja opta moltes vegades per no denunciar. Crec que s’hauria d’intensificar la seguretat, perquè si no anam alerta, se pot arribar a un nivell d’alarma social com s’ha viscut al poble de Porreres, on tota la població viu atemorida pels robatoris, un dels quals, recordem-ho, va acabar en tragèdia.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +9 (de 11 vots)
  2. Com és que no s’investiguen aquests casos, ni tan sols els més clars i amb més pistes com el de l’escola de Sant Llorenç? No hi té res a dir la regidora de la Policia?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +7 (de 7 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada