Curs bàsic de poda de cítrics

Els pròxims dies 13 i 14 d’abril, es durà a terme un “Curs bàsic de poda de cítrics”, a l’Espai 36 a càrrec del capataç agrícola expert en poda, Bernat Canyelles.

Aquest, està destinat a tots els interessats en la temàtica, ja que es donaran a conèixer les bases de la poda de cítrics, les tècniques i mètodes més adients en funció de l’estat de l’arbre i al llarg de tot el seu període productiu (podes de formació, de producció i rejoveniment), així com les especificitats en funció de les varietats.

El curs té una durada de 10 hores, que es repartiran en l’horari següent: divendres de 16 a 21h i dissabte de 9 a 14h.

Per a tota la gent interessada, us podeu inscriure a la web www.apaema.net/cursos, al link https://goo.gl/forms/eRk4JbyrTFbrDowa2al telèfon 971 168 326, o bé telefonant a l’Espai 36 al 971 569 003. Es requereix nom i llinatges, núm. DNI i telèfon de contacte. Les places són limitades.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada