Crònica del festival Millor! de sa Màniga

David Muñoz ens envia la crònica d’aquest festival per a nins  i nines realitzat a sa Màniga aquest passat cap de setmana:

L’aposta pel teatre familiar s’ha dut a terme aquest cap de setmana, dia 6,7 i 8, a S’Auditori de sa Màgia i amb activitats a l’aire lliure. Una aposta molt completa per la cultura, la imaginació i la diversió. De cap a cap de programa, es va mantenir aquest paral·lelisme entre cultura i diversió, els més petits es divertiren mentre aprenien tot tipus de curiositats i els pares es sorprenien amb les activitats escollides. Tot va crear un ambient idoni de festival familiar.

Un programa complet amb els espectacles de circ ‘Sentinel’ del Circ Bover, ‘A S’ombra’ de A Tiro Fijo Circ. Amb les cercaviles de ‘Somnis d’Alícia’ del Teatre Nu i ‘Hathi, l’elefant’ del Centre de Titelles de Lleida. Amb obres de titelles amb ‘En Patufet’ del Centre de Titelles de Lleida i el ‘Circ Cabaret d’Armando Rissoto’ de Txo Titelles. I el més màgic de tots fou ‘Viatge a la lluna’ amb el mag Nacho Diago. També dins el festival s’hi ha emmarcat un curs de dansa a càrrec de Julia Soler Bloom, el Lliurament dels premis anuals de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Balears i l’exposició de ‘Les Joguines de Sant Llorenç’ de Ferran Pizà.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada