Imatge amb text / Text amb imatge

D’escletxes en podem trobar per tot, a cada casa i a cada persona; per exemple entre el parlar i el fer, o entre el pensar i el parlar…tal vegada l’escletxa més condundent és la que es situa entre les idees i els fets. Moltes coses les “sabem” i les “tenim clares” però a l’hora d’actuar ho fem “a la nostra manera”.Hauré de reconèixer que indagar, assumir i actuar sobre el conegut “tots som diferents” (alhora que també iguals), no em resulta gens fàcil. Moltes vegades, de forma errònia, tenc, tenim, tendència a suposar que els altres segueixen els mateixos raonaments que a nosaltres ens semblen lògics i seguim.

Vegeu una interessant reflexió de Campbell

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada