Experience Galway 2018

El proper divendres, 20 d’abril a les 20:00, es durà a terme una reunió informativa a l’Espai 36 sobre un projecte d’intercanvi lingüístic i cultural a Galway.

Experience Galway 2018

Des de fa tres anys, l’empresa IIF (innovació, integració i futur) organitza uns projectes d’intercanvi lingüístic i cultural a diversos països de parla anglesa durant quinze dies al mes de juliol, amb la intenció d’apropar l’aprenentatge de l’anglès a través d’una experiència única als diversos pobles de Mallorca.

Aquest any, la destinació escollida ha estat Galway, la principal ciutat de l’oest de la República d’Irlanda. L’elecció de la ciutat de Galway s’ha basat principalment en la seguretat i les alternatives lúdico-comercials que ofereix. A més dels extraordinaris indrets dels voltants de la ciutat, com per exemple els Cliffs de Moher, el Parc Natural de Connemara, les Illes d’Aran, etc., així mateix, els participants tindran la sort que les dates previstes de l’estància a la ciutat coincideixen amb el Galway International Arts Festival, fet que dona a la ciutat un color i un ambient molt especials.

D’aquesta forma, els interessats de qualsevol edat tindran l’oportunitat de gaudir d’un curs de llengua anglesa i activitats lúdiques relacionades amb els aspectes culturals d’aquesta meravellosa ciutat. A més, tindran l’oportunitat de viure l’experiència amb una família irlandesa o, si es prefereix, de gaudir d’una major independència passant l’estada a un apartament.

També cal esmentar que el projecte que presenta IIF ha millorat al llarg dels anys i està oferint noves possibilitats als interessats. Per exemple, el primer any tan sols es va poder oferir estada amb famílies, el segon any a Anglaterra només a residències i, aquest any, i per tal de satisfer totes les preferències, s’ofereixen ambdues opcions.

Finalment, i degut a les bones experiències anteriors, el projecte ha rebut l’interès de diferents localitats mallorquines. El tret diferencial amb la resta de projectes i cursos oferts és la presència durant les setmanes que duri l’estada i l’atenció personalitzada les 24 hores del dia.

Les següents fotografies són de na Catalina Mas Rigo gaudint de l’experiència a Galway.
Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada