Joves XXI. Conferència de Rita Shely

Dilluns que ve, dia 16 d’abril, a les 20.00 h, tendrà lloc al bar Xarop la conferència organitzada per l’Obra Cultural Balear de Manacor “Joves XXI”, en la qual la jove escriptora Rita Shely (Margarita Shelyakina) reflexionarà sobre el jovent a través de diferents angles i perspectives, i sobre el món del segle XXI i la influència que aquest pot tenir en els joves, tot plegat amb un apartat d’opinió personal i una exposició de certes vivències i consideracions.

Na Rita té actualment setze anys i va arribar de Rússia a Manacor quan només en tenia tres. Amb tan sols deu anys va sentir-se fortament captivada i atreta pels llibres i va decidir començar a escriure. Als tretze ja va acabar el seu primer llibre i, simultàniament, va iniciar-se en el relat d’històries d’experiències vitals en un blog d’Internet: ritashely.cat . Va ser l’estiu del 2016 quan una editorial de Barcelona va interessar-se pel que escrivia en el blog i li demanaren si podia fer un recull de reflexions, d’històries, d’opinions, etc., i que l’hi publicarien en un llibre. Aquí Na Rita es va embarcar amb molt d’entusiasme en aquesta nova aventura que consistiria, no només a recollir relats ja escrits, sinó a fer noves creacions molt més reflexives o existencialistes. Tota aquesta feinada va dur com a resultat l’aparició de “Besar la Terra”, el juny del 2017, un llibre que en manco d’un any de la seva eixida al mercat ja va per la segona edició.

A part de la curolla d’escriure, Na Rita també està molt interessada en el món del creixement personal, la medicina holística i l’art en general.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.