Espipellades

Els opositors sirians a Baixar al-Àssad poden estar contents, perquè amb l’atac que feren ahir els americans, els anglesos i els francesos ja no els mataran amb armes químiques. A partir d’ara, només els podran matar amb bombes, a trets de fusell o tallant-los el coll amb matxets. Les democràcies occidentals han donat un gran pas amb aquest avanç ètic i tecnològic!

 

Finalment, sembla que Ciudadanos haurà de triar: o recolza la moció de censura a Cristina Cifuentes i admet que haurà donat suport a un govern d’esquerres, amb Podemos i el PSOE (cosa que li retreurà el Partit Popular a les eleccions de l’any que ve), o no la recolza i admet que és ver que són uns llenguallarga i uns demagogs de primera categoria, com els acusen des de tots els costats.

 

No és ver que el ministre de Justícia i Notari Major del Regne tengui tanta ràbia als independentistes perquè quan era petit, a l’escola, els al·lots se’n reien d’ell i li deien, fent befa: Catalá-á, Catalá-á, Catalá-á!

(Les imatges són de Google)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada