Roda de premsa: línia elèctrica Bessons-Artà

El dilluns, 16 d’abril, es va dur a terme una roda de premsa per part dels ajuntaments de la Comarca de Llevant, que es veuen afectats pel macroprojecte de la línia elèctrica Bessons-Artà.

Una de les qüestions que es van comunicar als diferents mitjans de comunicació que hi van assistir, va ser la decisió conjunta de tots els ajuntaments de contractar un enginyer per presentar un estudi i una al·legació sobre la viabilitat de soterrar aquesta la línia d’alta tensió.

A més, es va recordar que a l’Ajuntament de Sant Llorenç, fins divendres, 20 d’abril, encara es poden recollir els models d’al·legacions genèriques que consten d’un apartat on mencionar aspectes relatius a aquest macropojecte.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada