Es concedeix la llicència urbanística a Conecta Balear per a la instal·lació de la fibra òptica

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha concedit la llicència urbanística al projecte presentat per l’empresa Soluciones Corporativas IP, S.L., més coneguda com Conecta Balear. 

La llicència s’ha concedit una vegada subsanades les deficiències que es trobaven al seu expedient.

El projecte preveu l’execució de la xarxa de telecomunicacions de fibra òptica als diversos habitatges de la localitat i la instal·lació de sis armaris exteriors de telecomunicacions al nucli de Sant Llorenç.

L’empresa ha informat que en els pròxims dies realitzaran el desplegament al nucli de Sant Llorenç des Cardassar per tal de donar cobertura de fibra òptica de forma gradual a les diferents zones del poble.

També tenen previst realitzar el desplegament al nucli de Son Carrió, per la qual cosa es signarà un conveni entre l’Ajuntament de Sant Llorenç i l’empresa per tal de facilitar un espai per a les infrastructures necessàries.

D’aquesta manera, doncs, es solventarà la demanda per part dels ciutadants de podeur gaudir dels beneficis de la fibra òptica.

Des de l’Ajuntament recordam que les persones interessades en l’obtenció de la fibra òptica s’hauran de posar en contacte directament amb l’empresa Conecta Balear.

Es concedeix la llicència urbanística a Conecta Balear per a la instal·lació de la fibra òptica

Un comentari a “Es concedeix la llicència urbanística a Conecta Balear per a la instal·lació de la fibra òptica

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada