Darreres actuacions del duet VOICELLO

El dissabte dia 14 d’abril, dins els concerts programats a la Setmana de Música de Felanitx, tingué lloc el concert de VOICELLO. Un concert especial sens dubte per al duet format pel felanitxer Gabriel Fiol (violoncel) i Carme Garí (veu), que presentaren el seu nou projecte Crossover Opera Pop, acompanyats a la bateria per Miquel Marquès, i al piano per la germana petita d’en Biel, Marina, que en nom de Voicello va dedicar l’actuació als seus padrins felanitxers i familiars.
A Felanitx varen fer unes petites variacions al programa per introduir el Vou Veri Vou, obra que segons explicaren la va escriure un felanitxer.
Concert rere concert Voicello va evolucionant i sorprenent en tots els aspectes. A la part escènica han estat treballant amb l’actriu i professora d’interpretació Bel Maria Perdigon, que ha fet un gran treball ajudant-los a saber crear una història per explicar la seva música.
Per tant, feren un molt bon concert pensat per al públic tant a nivell musical com a nivell escènic, que va anar evolucionant des del principi al final del concert passant per moments més àlgids i moments suaus, jugant amb les emocions dels espectadors. Elegiren obres famoses i no tant famoses i els feren diferents en molts d’aspectes: primer perquè ningú mai els havia tocades amb veu i violoncel; i també perquè els arranjaments que fa en Biel són innovadors amb acords de música clàssica i de música pop que li donen una riquesa sonora molt especial.
Aquest concert era molt especial per en Biel, perquè Felanitx és el seu poble natal, i de veritat que aconseguiren sorprendre als espectadors.Segons l’opinió del amic, músic, i fotògraf Joan Servera, autor de les imatges, va ser un dels més brillants concerts programats dins la Setmana de Música de Felanitx.
El dissabte dia 21, nova actuació de Voicello al poble de Santa Maria, també va ser un concert especial pel duet ja que és el poble on treballen com a mestres de l’Escola de Música, i actuaren al teatre «Ses Cases des Mestres» que recentment ha sofert una reforma amb nous equips de llums, el tècnic del teatre Joan Garau Pastor, va prepar una il·luminació especial i diferent per acompanyar cada una de les cançons.
El concert de Santa Maria també els van acompanyar al piano Marina Fiol, i a la bateria Miquel Marqués. A més està previst que acompanyin a Voicello al concert previst per al dia 5 de maig a l’Espai 36 de Sant Llorenç.
Però abans de l’actuació a Sant Llorenç, tenen previst viatjar a Eivissa i Formentera per oferir el dijous dia 26 un concert social a l’Hospital de Can Misses per als malalts d’oncologia i un concert clàssic el divendres dia 27, a la Casa del Poble de la Mola de Formentera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada