Les biblioteques del municipi celebren Sant Jordi i la Setmana del Llibre

Per aquest Sant Jordi les biblioteques de Sant Llorenç des Cardassar hem organitzat un caramull d’activitats adreçades a totes les edats ja que no volem que ningú es quedi sense gaudir d’aquesta festa tan important per nins i nines del municipi i que gaudaixen tant.
Les activitats començaren la setmana passada amb les tertúlies de l’Aventura del Club de lectura infantil que duim a terme de forma conjunta les biblioteques i els centres escolars dels tres nuclis a càrrec d’Eulari Arlés a Sant Llorenç i Son Carrió i de n’Antònia Brunet a sa Coma.
Pel que fa als contes amb els respectius centres de cada nucli s’han dut a terme amb Aina Zuazaga i Emmanuel Danet a Son Carrió, Conte Contat a Sant Llorenç i na Caterina Valriu a sa Coma.
Aquesta setmana hem organitzat activitats per als més petitets a càrrec d’Escull Solidari, contacontes per a tota la família a càrrec de Gemma Moll, Teatrix, tallers de creativitat en familia a càrrec d’Ennigulart, tallers de xapes de Sant Jordi, tallers de plastilina a càrrec de na Cati Marqués de Baobab, tallers de poesia a càrrec d’Arquitectives i també tota un seguit de sessions de contactes.
Per acabar per als adults a la biblioteca de sa Coma tenim la tertúlia del Club de lectura, aquesta vegada la nostra cita és amb El gran Gastby.
Fotos-Taller de creativitat en família ( punts de llibre) – divendres 13 abril
-taller de plastilina ( drac de sant Jordi) – dimecres 18 abril
-contacontes per alumnes infantil CEIP Sant Miquel – divendres 20 abril
-la llegenda de sant Jordi – Teatrix – dilluns 23 abril
Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada