Diversos llorencins han representat a la Selecció Balear de Marxa Nòrdica a Elburgo (Vitòria)

El passat dissabte 21 d’abril, es va celebrar per primera vegada una prova de Copa d’Espanya de Marxa Nòrdica, a la població d’Elburgo (Vitòria).

La IV Nordic Walking Competició, va tenir l’honor de ser la primera prova d’aquesta nova competició que la FEDME ha posat en marxa per aquest any 2018.

La competició va estar molt ben organitzada, i comptà amb la participació de 125 marxadors que van recórrer un magnífic circut, un traçat ràpid i proper de 5’4Km, al qual els participants van donar les tres voltes exigides.

En representació llorencina, hi assistiren en Pep Fco. Pérez i na Joana Maria Oliver, que obtengueren molt bons resultats. Na Joana Maria Oliver va quedar tercera de la seva categoria, i en Pep Fco. Pérez quedà en 18è posició pel gran nivell a la seva categoria. La resta de participants Balears, varen obtenir molt bons resultats per estar orgullosos: 3 pòdiums i molt bones sensacions per a la temporada.

Sens dubte fou una carrera d’atletes molt ben preparats de tots els indrets d’Espanya.

La segona prova de la Copa d’Espanya de Marxa Nòrdica es celebrarà dia 5 de maig a Elx (Alacant), organitzada pel Club Costa Blanca Nordic Walking.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.