El concert de clarinets de la Banda de Música de Sant Llorenç tancaren la Setmana del Llibre

El diumenge dia 29 d’abril, va tancar la setmana del llibre el Concert de Clarinets de la Banda de Música de Sant Llorenç. Aquest va ser un concert molt especial ja que la banda va estrenar un clarinet baix que l’ajuntament va comprar per a la banda. Està molt bé que l’ajuntament inverteixin amb la banda, ja que és una entitat molt important i identitari que fa poble. La presentació del concert va anar a càrrec de Vicenç Pérez, que explicà al públic assistent els diferents clarinets que tenen a la banda, i en va presentar les peces.
Acompanyaren el concert de clarinets a la percussió: Jaume Llull, i Antònia Santandreu, requint Maria Antònia Canet, el clarinet baix el va estrenar, Maria Magdalena Rosselló. Clarinets: Inès Duran, Vicenç Pérez, Maria Magdalena Dalmau, Mireia Mestre, Antònia Brunet, Jesús Fariñas, Cati Llodrà, Isabel Sastre, Aina Mestre, Margalida Galmés, i Catalina Miquel.
Un gran concert i un gran treball del director Pere Siquier, que novament va sorprendre al públic assistent amb aquest concert dels clarinets de la banda que interpretaren: El llac del cignes, Gymnopedie, A whole new word, La misión, Lascia Chia piangia, El Pardrino, Nessun Norma, Oblivion, Por una Cabeza, Halelujah, Piratas del Caribe, i Solamente una vez.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada