L’Acadèmia Urban Diamonds presentà l’espectacle «Sentiments, sensacions, i emocions»

El passat dissabte dia 29 d’abril, l’expectació era màxima a l’Auditori de Manacor s’esgotaren les entrades per veure el nou espectacle de l’acadèmia Urban Diamonds de Porto Cristo que dirigeix Marta Solano, «Sentiments, sensacions, i emocions».

Un espectacle diferent, amb un ritme trepidant i la coordinació d’un bon equip de professionals que sens dubte van comptar amb la col·laboració, i esforç dels alumnes.
L’espectacle anava acompanyat per la projecció de diferents imatges d’alguns dels alumnes que van explicar amb paraules molt emotives el que era per a ells la dansa i els sentiments que experimenten en ballar. A l’acadèmia Urban Diamonds assisteixen alumnes dels termes municipals de Sant Llorenç, Son Servera, i Manacor.

El professor Alberto Berrocal, va ballar amb sentiment i especial emoció el tema Yours-Chapter One. que va dedicar a la memòria d’una amiga seva que ha perdut fa poc.
Marta Solano, va agrair el treball de tots els professors i alumnes, la col·laboració dels familiars per acompanyar-los als assajos extres que hagueren de dur a terme per l’espectacle. I a més, va tenir una menció especial per a la seva mare, pel suport que sempre han tingut amb ella i les seves germanes que també s’han incorporat a l’acadèmia, i que per primera vegada ballaren les quatre juntes.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada