Concert d’orgue i mostres de dansa pel manteniment del convent de Campos

El manacorí Mossèn Francesc Munar, rector de la Parròquia de Sant Julià de Campos ha coordinat l’organització d’un concert d’orgue i mostres de Dansa, pel manteniment del convent de Campos amb el lema «Mou-te pel Convent».
Mossèn Francesc, va ser el primer rector de sa Coma quan encara no hi havia església, i durant dos anys es feren les misses a un local. Ell es va posar al davant i va ajudar als veïnats de sa Coma a la construcció de l’església de Santa Maria de sa Coma, essent molt valorada pels veïnats la seva tasca pastoral i d’ajuda amb la construcció de l’església.
Des de fa bastants d’anys està destinat a la parròquia de Campos on continua la seva tasca pastoral i d’ajuda a la conservació del patrimoni de Campos.
Dins aquest mes de maig han organitzat un concert d’orgue pel dissabte dia 5 de maig i demostració de dansa pel dissabte dia 19.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada