Celebrada l’activitat The Archery Battle pels joves al poliesportiu Es Pinaró

Ajuntament de Son Servera
NOTÍCIA PREMSA ACTIVITAT 30 ABRIL ARCHERY BATTLE

El passat dilluns 30 d’abril el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Son Servera va organitzar una activitat al poliesportiu Es Pinaró per als joves majors de 12 anys per tal d’ocupar aquest dia festiu entre els estudiants de l’IES.

Un total de 35 joves varen participar en l’activitatThe Archery Battle, on el treball en equip era fonamental per tal d’aconseguir punts en els diferents partits i així poder ascendir de posició a la llista general del nombre total d’equips participants. Finalment, l’equip guanyador varen ser “Los arqueros”, format per en Raúl, en Joan, n’Izan, en Xavi i n’Àlex, amb un total de 13 punts.

Només cal donar les gràcies a tots els participants assistents i a l’empresa The Meadower de la Colònia de Sant Pere per aquesta nova activitat tan atractiva i innovadora oferida als joves i que més d’una vegada segur que repetirem!

Per altra banda, no us oblideu que tenim en marxa una enquesta on-line en què els joves han d’escollir les activitats i sortides de cara als mesos d’estiu del 2018! Votau! La vostra participació és clau a l’hora de decidir les activitats! A què esperau? Triau ja!
Departament de Joventut de Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.