Solidària actuació del duet “Voicello” a l’Hospital de Can Misses d’Eivissa i proper concert a l’Espai 36

L’Any 2006 la Unitat de Seguretat del Pacient de l’Hospital Can Misses d’Eivissa va posar en marxa el programa Plantagrama, una iniciativa d’humanització en l’àmbit sanitari a través de la música. El projecte està dirigit a pacients ingressats i familiars, ja que diversos estudis demostren l’impacte positiu que pot arribar a tenir la música, no només en la reducció de la sensació de dolor, sinó en la disminució de l’ansietat i la tensió muscular o la millora de l’estat d’ànim, que es poden veure afectats de manera negativa per l’hospitalització.

El duet “Voicello”, format per Gabriel Fiol i Carme Garí, dins aquesta iniciativa Plantagrama, que du música a l’Hospital, feren una actuació solidària el passat dijous dia 26 d’abril . Van actuar mitja hora a l’Hospital de dia d’ Hemodiàlisi i mitja hora a l’Hospital de dia d’Oncologia. Els pacients, i sobretot els treballadors (les infermeres, auxiliars, que ho van organitzar, etc), van estar molt contents amb l’actuació del duet, que mostraren la seva satisfacció i se sentiren molt a gust i molt contents de poder fer aquest acte social i d’humanització.

A més d’actuar a Eivissa, el divendres dia 27 també actuaren a Formentera, varen fer un concert de música clàssica a petició de Manolo Oya de La Casa del Poble de La Mola, on hi va assistir molta gent jove de Formentera, Mallorca i alguns viatgers que reberen al duet amb una gran ovació. Per na Carme i en Gabriel, va ser molt agradable recordar els seus orígens clàssics i recuperar el repertori que feien als primers concerts de “Voicello”, així com alguna obra nova.

La propera actuació de “Voicello” es durà a terme a l’Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar a les 20:00h on presenten l’innovador estil Crossover Opera Pop, en el seu primer àlbum. El concert submergirà als espectadors en un món de sensacions. Veu i violoncel en un amalgama d’òpera i música popular.

El preu de l’entrada és de 5€, que podeu adquirir a la taquilla de l’Espai 36 de dimarts a divendres de 10 a 14h, divendres també de 18 a 21h i el mateix dia de l’espectacle una hora i mitja abans.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada