Color Millor: Art urbà als carrers del destí Cala Millor

Informació: Ajuntament de Son Servera
Color Millor: Art urbà als carrers del destí Cala Millor
L’art urbà, que neix com un concepte de concebre un museu a l’aire lliure, arriba a Cala Millor de la mà del Consorci de Turisme en col·laboració amb l’artista serverí SATH (Sandro Thomàs), reconegut internacionalment en aquest camp.

COLOR MILLOR és un projecte que es durà a terme en breu al destí Cala Millor, fent referència a la marca turística Cala Millor i a la paraula color, amb la creació d’una ruta on predominarà l’art amb murals que contin històries relacionades amb la mar, la gastronomia i les tradicions, d’una manera acolorida i entretenguda, de manera ininterrompuda i per a tots els públics, tot embellint així espais públics amb l’objectiu de crear un al·licient més per atreure turistes a la zona. A través dels murals es donarà a conèixer tot el que ofereix la destinació Cala Millor, com ara la gastronomia, el producte local, l’oci, els esports, la natura etc.

El 2018 aquest projecte inclourà les zones següents: un mural a Cala Millor, un a Cala Bona i dos a sa Coma, i l’inici de cada un dels mural coincidirà amb les festes patronals de cada terme, a fi que sigui un atractiu més dins el programa de festes i aprofitant alhora que la gent conegui el projecte i pugi acostar-se a veure el procés i posteriorment el resultat. Ja durant el 2019 la intenció és ampliar aquest projecte a les zones d’interior: Son Servera, Sant Llorenç i Son Carrió, tal com explica el regidor de Turisme de Sant Llorenç, Nicolás Bordal.

Així doncs, el Consorci de Turisme, en paraules de la regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives, “continua apostant per oferir una oferta més diversificada i per fer del destí Cala Millor una zona diferenciadora, en aquest cas fent ús de l’espai urbà, amb tècniques de pintura en esprai i fent arribar l’art a la gent sense restriccions d’horaris”.

En breu es presentarà un vídeo promocional de la ruta d’art urbà per fer-ne difusió i donar-la a conèixer entre visitants i residents; a més, a cada un dels murals hi haurà un codi QR que derivarà a la web de visitcalamillor.com per explicar el projecte i l’itinerari de la ruta.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.