Els alumnes de percussió de la professora Maria Rosa Ballester participaren a la Trobada celebrada al Conservatori de Palma

Els alumnes de la professora Maria Rosa Ballester, de l’Ensemble de Percussió del Conservatori de Manacor, participaren a la Trobada de Percussió celebrada el passat dia 4 de maig, al Conservatori Superior de Música de Palma. L’AMIPA va col·laborar posant un bus a disposició dels alumnes.
l’Edat dels alumnes del Conservatori de Manacor, és de 5 a 50 anys i tots tenen un tret en comú, la passió per la percussió. Les peces elegides per a la seva participació a la Trobada varen esser: Els Picapiedra i Star Wars Medley. Una obra molt oportuna aquesta darrera, ja que precisament el passat dia 4 va coincidir amb el dia Internacional d’Star Wars, bon encert de la professora Maria Rosa Ballester, en escollir aquest obra. Els alumnes participants, que feren una brillant actuació són: David Ramírez , Joan T. Parera, Bernat Perelló, Daniel Rain, Martí Ferriol, Eugeni Muñoz, Asier Sánchez , Oscar Cabrera, Bàrbara Miquel Cazorla , Mª Bel Sansó , Toni Vives, Toni Galmés, Francisca Bordoy.
En la categoria professional participaren dos ex-alumnes dels conservatori de Manacor que actualment continuen els seus estudis superiors al Conservatori de Palma, i són: Lau Puig, que estudia Trombó i Bel Miquel, Percussió. A més dels alumnes de Manacor hi participaren alumnes dels conservatoris de: València, Santa Margalida, Son Ferriol, i Alcúdia.
Durant la trobada es dugueren a terme diferents màsters classes i concerts. El dissabte dia 5, els alumnes de Manacor, Asier Sánchez Lavandeira i Bàrbara Miquel Cazorla participaren al concurs de Marimba, hi participaren també alumnes de les escoles de música de Sant Josep Obrer, Son Serra, Pollença, i conservatori de Palma.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada