Noces d’Or de Joan Llorer Terrassa i Aina Soler Santandreu

El dia 2 de maig de 1968, van contreure matrimoni a l’església parroquial de Sant Llorenç des Cardassar, Joan Llorer Terrassa i Aina Soler Santandreu. El feliç matrimoni va formar una família feliç i tenen dos fills Aina i Bernat, la filla els va fer padrins de dos preciosos néts que són la seva alegria, en Joan i en Francesc.
El passat diumenge dia 6 de maig, va ser un dia molt especial per al matrimoni, quan es disposaven a sortir cap a l’església per celebrar la renovació dels seus vots matrimonials, a la porta de casa els esperaven els Xeremiers des Puig de Sa Font, que als sons de la música van acompanyar el matrimoni fins l’església.
A la capella de la Mare de Déu Trobada de l’església de Sant Llorenç, va celebrar una emotiva missa Mn. Joan Servera Terrassa, els feliços nuvis van estar acompanyats pels seus familiars i amics.
En acabar la cerimònia ho van celebrar tots junts al restaurant de Son Barbot. Dimarts dia 8 van emprendre viatge a Madrid per celebrar la seva tercera lluna de mel. Ja que la primera, i la segona que van celebrar als vint-i-cinc anys de casats, també van viatjar a Madrid.
Des de card.cad, ens unim a les felicitacions que van rebre els nuvis i els desitgem moltes felicitats.

Un comentari a “Noces d’Or de Joan Llorer Terrassa i Aina Soler Santandreu

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada