Un infern a Mallorca

El diara Ara va publicar la següent notícia: “Edicions del Despropòsit presenta ‘Un infern a Mallorca. (La decadència de l’Imperi Mallorquí)’. És la segona part d”Els darrers dies de l’Imperi Mallorquí’ (obra que varen publicar l’any 2014 i de la qual ara han fet una segona edició).

‘Un infern a Mallorca. (La decadència de l’Imperi Mallorquí)’ dona continuïtat a l’univers satíric de Xisco Fuster i Toni Planissi sobre la idiosincràsia mallorquina, un univers ple de patrons desvergonyits, corrupteles, sobrassades fetes a l’estranger i foguerons, que de ben segur farà esclafir més d’una rialla als seus lectors”.

El còmic, amb el qual hi he col·laborat amb gloses, es presentarà divendres, a les 20.30, a la Torre de ses Puntes, de Manacor. Si voleu veure el tràiler, aquí teniu l’enllaç:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada