Avanç Card.cat

Com acordàrem a la darrera assemblea Card.cat a poc a poc va aconseguint els seus objectius. Primerament esmentàrem la necessitat de renovar les seccions i així creiem que ho hem fet (hem incorporat secció de cuina, Emoticona’t, Sabíeu que…?, Mots perduts, Estudi del poble…). També indicàrem la necessitat de continuar amb els nostres actes socials  i culturals i així ho tenim preparat: al juliol tendrem conferència del catedràtic llorencí Toni Xeret (gràcies a l’organització d’en Pep Mosca); per setembre una altra a Son Carrió emmarcat en les festes de Sant Miquel (l’organització està en mans d’en Joan Adrover) i ja l’any que ve un servidor s’atrevirà amb una nova Taula Rodona, aprofitant que és any d’eleccions. Tot això no vol dir que encara no incorporem més actes, si hi ha voluntat i forces (per exemple a Sa Coma).

El que és vera que no hem aconseguit és incorporar nous autors (tasca ben complicada), però en aquest sentit  almanco ens hem de congratular del fitxatge d’Antònia Domenge en la secció culinària.

Tot plegat esperem que sigui del vostre gust. De totes maneres acceptam suggerències i consells que ens podeu fer arribar a través del correu editors@card.cat o als mateixos comentaris.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada