“Talat Son Carrió” finalitza en setena posició la lliga regular

Acabada la lliga regular, empreses F7 Manacor, Talat Son Carrió ha quedat en setena posició, després d’una gran segona volta on només ha perdut un partit dels 13 disputats. Aquest fet li ha permès classificar-se per la copa Ciutat de Manacor, la qual disputaran els vuit primers.

La lliga aquest any ha tingut un gran nivell, on la majoria de partits han estat molt disputats, fet que ha provocat que l’equip carrioner hagi empatat 10 partits, els mateixos que guanyats, per només 6 de perduts. L’empat de tant de partits ha penalitzat molt per quedar en millor posició.

Divendres 11 de maig l’equip iniciarà el camí cap a la consecució de la copa. La primera eliminatòria la disputarà contra el Porto Cristo, tercer classificat de la lliga regular.

Els membres del cos tècnic i jugadors volen donar les gràcies al patrocinador TALAT i als col·laboradors forn CA’N MATEU COCA i bar CA’N JERONI per permetre que segueixi endavant aquest somni de tenir un equip al poble de Son Carrió.

Un comentari a ““Talat Son Carrió” finalitza en setena posició la lliga regular

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada