L’Equip Small Diamonds aconsegueix el 1er premi al Urban Display Campionat d’Espaya Irene Pallarés 2018

Rotund èxit de l’Acadèmia Urban Diamons de Porto Cristo a la 22è edició Urban Display Campionat d’Espanya Irene Pallarés, celebrat a Cornellà els dies 5 i 6 de maig.
Les alumnes de Marta Solano aconseguiren novament proclamar-se campiones d’Espanya.

A la categoria infantil de entre 8 a 11 anys l’equip Small Diamonds format per 9 nines d’entre 8 a 11 anys, van aconseguir el 1er Premi d’entre els 14 grups finalistes.
El grup Sweet Diamonds categoria baby format per 17 nines i 1 nin d’entre 6 a 9 anys, aconseguiren el 2on Premi dels 11 grups classificats per a la final.

Categoria junior 15, format per 2 nins i 13 nines d’entre 12 i 16 anys competint contra 31 grups finalistes quedaren en 8è posició.

Les coreografies que presentaren eren de Marta Solano i Pol Soto, que als seus 25 i 23 anys respectivament, han aconseguit per segon any consecutiu un 1er premi, a més d’un 2on, i la 8è posició en la categoria junior en la que hi ha més grups finalistes fins a 31. Cada any van innovant i aconseguit nous èxits, és una competició a nivell Nacional en la que competeixen molts de grups, i és difícil entrar a les finals.

La més cordial felicitació a tots els participants, i professors, per l’èxit aconseguit. Entre participants, professors, pares, i familiars viatjaren 104 persones fins a Cornellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.