Sabíeu que… (taxis)

A punt de començar la temporada turística tornen a sentir-se les queixes dels taxistes per l’activitat il·legal de transport, realitzada per particulars, especialment a l’aeroport. Per altra part no ha cessat la polèmica sobre les noves llicències atorgades a empreses que connecten passatgers amb conductors de vehicles registrats en el seu servei que ofereixen un servei de transport.Ara, arriba la darrera notícia. Una d’aquestes empreses treballa per tenir a punt un servei de taxis aeris l’any 2023. Un prototipus de taxi aeri es va donar a conèixer ahir mateix. Un taxi que volarà, serà elèctric i s’enlairarà i aterrarà de manera vertical. Més competència pel sector del taxi.

Un comentari a “Sabíeu que… (taxis)

  1. I per mi n’hi falta una altra:el tramvia. Un destí turístic mundial com el nostre necessita connectar l’areoport d’alguna manerA més que un taxi o bus. Madrid Barcelona i qualsevol ciutat turística mundial tenen més recursos que nosaltres

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada