Fènix 11*23

Dilluns vinent, dia 14 de maig, a les 20.00 hores, tendrà lloc al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18) la projecció cinematogràfica de Fènix 11*23, un drama de l’any 2012 basat en fets reals i dirigit per En Joel Joan i En Sergi Lara. Aquesta activitat està organitzada per l’OCB de Manacor.

 A la tardor de l’any 2004, N’Èric Bertran, un nin de 14 anys, crea un web inspirat en “Harry Potter i l’Orde del Fènix” per defensar la llengua catalana. Una nit, trenta guàrdies civils de la brigada antiterrorista de Madrid irrompen a ca seva i l’acusen de terrorista informàtic. El seu crim: enviar un correu electrònic a una cadena de supermercats demanant l’etiquetatge en català.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada