Sessió informativa: Convocatòria d’ajuts en matèria d’autoocupació

El proper dijous 17 de maig a les 19h, a l’espai 36, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar conjuntament  amb l’IDI organitza una sessió informativa de la propera convocatòria dels ajuts a l’autoocupació per al 2018 de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Miguel Ángel López, orientador de iempren de l’IDI ens explicarà les novetats d’aquest ajut, desgranat els requisits i beneficiaris de totes les noves línies d’ajudes a la autococupación que previsiblement es publicaran al mes de maig en el BOIB. la novetat respecte els anys anteriors, és els nous programes dirigits al manteniment i consolidadació de l’activitat de l’autònom.

Obriran un total de 6 línies que seran les següents:

  • Ajuda a l’inici de l’activitat.
  • Ajuda a la conciliació.
  • Ajuda al relleu generacional.
  • Ajuda al reenfocament.
  • Ajuda a la primera contractació.
  • Ajuda a la inserció d’autònoms col·laboradors.

Per a més informació: 971 56 90 03 o mamoros@santllorenc.es

Sessió informativa: Convocatòria d’ajuts en matèria d’autoocupació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada