Exposició solidària de la pintora Rosa Maria Sabando

El proper divendres dia 18 de maig a les 19h a la sala d’exposicions de l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, inauguració de l’exposició de pintures de Rosa Maria Sabando a benefici de les Obres Socials de la Parròquia de sa Coma.
La pintora Rosa Maria Sabando, va néixer a Miranda de Ebro. des de fa 16 anys resideix a sa Coma. Des de ben petita, sentia atracció pels colors i les formes.
El destí la dugué a residir durant cinc anys als Estats Units. Concretament a Chicago, on es va matricular a la prestigiosa Escola d’Art Golf Maine Park. Les seves pintures són úniques i diferents al que es solem veure. Fruit segurament de la seva formació als Estats Units. De volta a Espanya va continuar ampliant la seva formació acadèmica a l’Escola d’Art Sant Jordi, i a l’Escola d’Art Massana de Barcelona. La pintora sap dotar a les seves obres d’un fragment de vida, una bellesa, una història, una emoció i una fantasia especial. A més, les seves pintures tenen harmonia, ritme i associacions de colors, i en aquesta ocasió una finalitat social.
Al llarg de la seva carrera ha realitzat nombroses exposicions, tant col·lectives com individuals, les dues darreres a S’Agrícola de Manacor, i a Sa Màniga.
La seva és una pintura, íntima, lluminosa, sincera: Així li agrada definir a na Rosa Maria la seva obra, al catàleg de l’exposició ens diu que: «Con este tipo de pintura deseo expresar no sólo una forma de sentir a través de los textos sagrados y de algunos de los viajes hechos a lo largo de los años, sino también sugerir por el color y las formas, el lazo de unión de los mundos visible e invisible.
En realidad que podamos percibir más allá de las fronteras físicas, tiene también una existencia propia y un ritmo mágico».
Cal destacar una vegada més, que la present exposició i venda de l’obra de Rosa Maria Sabando té com a finalitat les Obres Socials de Parròquia de Santa Maria de sa Coma, el Consell Parroquial i el rector Fra Pere Vallespir, agraeix sincerament aquesta ajuda.
L’exposició romandrà oberta del 18 de maig al 30 de juny.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada