Celebrat el Concert de Primavera de la Banda de Música de Son Servera

El diumenge dia 13 de maig, al teatre La Unió de Son Servera es va celebrar el tradicional Concert de Primavera a càrrec de la Banda de Música Local de Son Servera.
El pasdoble «Suspiros de España», un clàssic del gènere va obrir el concert, tot seguit el director de la banda Joan Antoni Ballester va agafar la paraula per saludar al públic i explicà les obres que havia elegit per al Concert de Primavera d’enguany.
Continuà el concert amb Caballeria Ligera, un altre clàssic de Franz von Suppe, Bolero per a Lluís, una obra molt especial pel director que dedicà al record del seu amic Lluís Masó, company i director de bandes. Aquesta obra és un bolero per a trompeta solista que va interpretar de manera magistral el músic i president de la banda Lluís Miquel Lliteres Flores. A continuació Japanesse Ninja, obra de Derek Bourgeois, que transporta al públic a l’atmosfera sonora del Japó, i acabà la primera part del concert amb un altre obra per a solista Gabriels oboe, tema principal de la pel·lícula La Misión, composta per Ennio Morricone, i que va ser adaptada al clarinet pel director de la banda Joan Antoni, i interpretada amb una gran tècnica i sensibilitat per Joana María Lliteres Flores.La segona part del concert es va caracteritzar per obres més rítmiques i d’estètica més moderna interpretaren: Picadilly Circus, una peça singular que entremescla elements d’una marxa de carrer, del món del jazz i dels musicals. Libertango de A. Piazzolla, Danzón, La la land ( tocaren la part sonora del musical), i una versió de Spain del cantant Bobby McFerry del concert d’Aranjuez de Joaquin Rodrigo.
Un bon concert de Primavera de la banda serverina, on tots els músics i director Joan Antoni Ballester han treballat de valent, treball que va ser recompensat amb nombrosos aplaudiments pel públic assistent, i com ja és tradició tancà el concert l’Himne de Son Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.