Tomeu Martí a l’OCB de Manacor

Dilluns que ve, dia 21 de maig, l’activista i president de Grup Blanquerna, Tomeu Martí, ens farà la xerrada “Visca Mallorca lliure!”, la qual tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) a les 20.00 h.

Visca Mallorca Lliure! és el títol de la conferència que l’escriptor i activista Tomeu Martí oferirà en la pròxima edició dels dilluns de l’Obra, però també és el crit històric, la divisa que uneix les persones i els col·lectius que treballen amb l’objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç. I En Tomeu converteix aquest crit en una crida a pensar i preparar el futur de Mallorca amb els màxims nivells de sobirania i benestar col·lectiu.

El ponent ens proposarà la construcció d’una república al servei dels ciutadans de Mallorca, confederada amb la resta de territoris de la Nació Catalana, que és el que ha defensat sempre el mallorquinisme polític. Per això En Tomeu, amb el bagatge que li atorga l’experiència d’activista, seleccionarà les eines més efectives per enllestir aquesta meta i repassarà les principals experiències viscudes entre el maig i el novembre de 2017 a Barcelona.

En Tomeu Martí i Florit és periodista, activista sociocultural i polític. Ha dirigit Ona Mediterrània i el Diari de Balears. És president del Grup Blanquerna i membre de l’executiva de la Plataforma per la Llengua. Com a escriptor, ha publicat diversos reculls d’articles periodístics, i també llibres de poesia i d’assaig. Ha estat mereixedor del Premi Josep Maria Llompart (2013) i del Premi d’Actuació Cívica de la Fundació Lluís Carulla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.