Inaugurada l’exposició solidària «Encuentros» de la pintora Rosa Maria Sabando

El passat divendres dia 17, va tenir lloc a la sala d’exposicions del Auditòrim Sa Màniga de Cala Millor la inauguració solidària titulada “Encuentros” de la pintora Rosa Maria Sabando, l’exposició consta de 30 pintures, 28 de les quals estan pintades a l’oli i llapis sobre paper, i 2 pintades a l’oli sobre el llenç.
A la inauguració van assistir, el batle Mateu Puigrós que va felicitar la pintora per l’exposició solidària a benefici de les Obres Socials de la Parròquia de Santa Maria de sa Coma, a la qual va dir, sempre ha estat molt lligada la pintora. A continuació va cedir la paraula al primer rector de sa Coma Mossèn Francesc Munar, el qual va dir que se sentia molt feliç de poder acompanyar Rosa a la inauguració i va destacar el caràcter i l’admiració que sent per l’obra de la mateixa, ja que és diferent, única, dóna la sensació que la seva obra purifica l’ aire, i en aquesta ocasió a més té un fi solidari per la comunitat de sa Coma, de la qual ell va formar part en els seus inicis i construcció de l’església.
Seguidament va prendre la paraula l’actual rector Fra Pere Vallespir, que en primer lloc va agrair al batle i ajuntament l’haver cedit la sala d’exposicions per segona vegada, seguidament va afegir que a na Rosa Maria, la coneix més mossèn Francesc Munar, però en el temps que porta de rector a sa Coma, ha trobat en Rosa Maria a una persona amable amb una sensibilitat especial que es transmet en els seus quadres, per ell són uns quadres on hi ha llum, però darrere d’aquests quadres la pintora el que sap traslladar és la seva part interior, la seva part mística, això que transcendeix més lluny del que qualsevol pintor vol traslladar, el seu sentiment, el seu pensar, sobretot les seves ganes de transmetre vida, llum, i alegria. Per això va afegir Fra Pere, en nom de la parròquia que és la que rebrà els beneficis d’aquesta exposició que seran per a obres socials pròpies que fa aquesta parròquia vull fer públic el meu agraïment.
Al llarg de la seva trajectòria professional Rosa Maria Sabando ha exposat cinc vegades més a Mallorca, comptant aquesta darrera ha exposat un total de 33 vegades en diferents capitals de la península, on va aconseguir unes molt bones crítiques dels millors especialistes d’art de l’Estat.
Aquesta darrera és una gran exposició on segons la pintora “los personajes aparecen como asomándose a una ventana para transmitir un estado de conciencia, un estado anímico como PAZ, ARMONÍA, TERNURA, BENEVOLENCIA, cada cuadro tiene alma, y el alma expresa un sentimiento, un lazo de unión de los mundos visible e invisible”. A més va afegir: “ para mi estas pinturas son como si hubiera encontrado a un buen amigo del cual aprendo y cuando en él me miro, me reconozco”.Segons la pintora el dia de la inauguració es va sentir molt acompanyada per la introducció del batle, i per les paraules de mossèn Francesc Munar , i Fra Pere Vallespir, que li sonaren a música celestial, i que a més de persones consagrades són vertaders amics.
Des de www.card.cat la més cordial felicitació a Rosa Maria Sabando per la magnífica exposició solidària que estarà oberta al públic fins al dia 30 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.