Nou centre de salut a Sant Llorenç

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat al plenari del mes de maig un acord pel qual cedeix de forma gratuïta i permanent a la Conselleria de Salut la planta baixa de l’edifici del carrer Pou Vell; on ara ja s’hi troba l’actual Centre de Salut, amb l’objectiu d’ampliar i millorar l’actual Centre. I és que és requisit imprescindible que la Conselleria sigui titular del local per a poder dur a terme aquestes obres.

D’aquesta manera, l’Ajuntament i la Conselleria col·laboraran activament per a fer efectiva aquesta remodelació que permetrà millorar i renovar els espais, dotar-los de nous equipaments, agilitzar i simplificar els procediments administratius i poder, en definitiva, atendre amb més qualitat la creixent demanda de serveis i prestacions en aquest àmbit.

El projecte comptarà amb un pressupost de 245.662,23 euros i segons el conveni, les reformes hauran d’estar acabades abans de dos anys. Les obres seran executades per l’Ajuntament i subvencionades íntegrament per la Conselleria i afectaran el vestíbul, la sala d’espera, bany, tres consultes i l’àrea pediàtrica.

Aquesta iniciativa respon a “una necessitat del poble” i segons expliquen Mateu Puigrós, batlle del municipi i el regidor de salut, Pep Jaume; “constituirà un benefici per a la població del terme municipal i dels professionals sanitaris d’aquest; garantit un servei millor i de millor qualitat.”

Amb tot, l’edifici del carrer del Pou Vell, quedarà dividit horitzontalment amb dos. La primera planta de més de 200 m² destinada al Centre de Salut i la planta pis, destinada a diversos usos culturals, educatius i socials que seguirà sent propietat de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada