Nou centre de salut a Sant Llorenç

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat al plenari del mes de maig un acord pel qual cedeix de forma gratuïta i permanent a la Conselleria de Salut la planta baixa de l’edifici del carrer Pou Vell; on ara ja s’hi troba l’actual Centre de Salut, amb l’objectiu d’ampliar i millorar l’actual Centre. I és que és requisit imprescindible que la Conselleria sigui titular del local per a poder dur a terme aquestes obres.

D’aquesta manera, l’Ajuntament i la Conselleria col·laboraran activament per a fer efectiva aquesta remodelació que permetrà millorar i renovar els espais, dotar-los de nous equipaments, agilitzar i simplificar els procediments administratius i poder, en definitiva, atendre amb més qualitat la creixent demanda de serveis i prestacions en aquest àmbit.

El projecte comptarà amb un pressupost de 245.662,23 euros i segons el conveni, les reformes hauran d’estar acabades abans de dos anys. Les obres seran executades per l’Ajuntament i subvencionades íntegrament per la Conselleria i afectaran el vestíbul, la sala d’espera, bany, tres consultes i l’àrea pediàtrica.

Aquesta iniciativa respon a “una necessitat del poble” i segons expliquen Mateu Puigrós, batlle del municipi i el regidor de salut, Pep Jaume; “constituirà un benefici per a la població del terme municipal i dels professionals sanitaris d’aquest; garantit un servei millor i de millor qualitat.”

Amb tot, l’edifici del carrer del Pou Vell, quedarà dividit horitzontalment amb dos. La primera planta de més de 200 m² destinada al Centre de Salut i la planta pis, destinada a diversos usos culturals, educatius i socials que seguirà sent propietat de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

 

 

 

Deixa un comentari