ADT.PL – Quins trets es podríen destacar?

Després de reflexionar sobre el tema, d’indagar sobre processos històrics i socials, després d’esbrinar com eren els personatges de Salvador Galmés, potser ja es pot treure un primer llistat de trets referits a la persona llorencina.

No resta tancat el tema. Se’n podrien afegir, llevar o canviar. Tampoc no resulten “trets diferencials”, molts d’ells són d’àmbit general… En tot cas, en conjunt donen informació sobre una determinada manera d’ésser.

4 comentaris a “ADT.PL – Quins trets es podríen destacar?

 1. Jo te donare un tret Guillem,llegeixen molts card cat i, no contesten mai donant opinio,i si qualqcun de beneitet,com jo, opina per escrit el freigeixen a vots negatius!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
  • Ja ja molt bona. Però bromes a part és ver, ens costa molt donar públicament la nostra opinió.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Gràcies. Certament és un tret generalitzat aquest de tirar la pedra i amagar la mà. o d’esperar rera la roca, o mirar sense ser vist (per això les persianes van molt bé); o amagar-se diluint-se en un grup i parlar malament dels que no són presents…però no sé com s’hauria de definir: covard?, gallina?, temorenc?.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada