Nova Seu Electrònica de l’Ajuntament de Sant Llorenç

L’Ajuntament de Sant Llorenç  ha publicat la nova seu electrònica on els ciutadans  trobaran tota la informació oficial de l’Ajuntament, així com també els serveis i tràmits que es poden dur a terme de forma telemàtica.
La regidora de Noves Tecnologies, Antonia Bauzà, explica que el departament de Noves Tecnologies  ha tengut molt clar l’objecte de la renovació de la seu electrònica: millorar l’experiència de navegació de l’usuari , incorporar una imatge totalment renovada i  simplificar la distribució de la informació amb la finalitat de facilitar la localització d’aquesta així com la realització del tràmits.
També cal destacar que una de les millores importants respecte a la seu anterior, és la incorporació del protocol HTTPS per defecte durant tota la navegació, garantint així una major seguretat amb l’atenció directa dels ciutadans que vulguin realitzar tràmits administratius des del seu domicili.
L’Ajuntament té previst en breu augmentar el catàleg  de tràmits i procediments telemàtics,  per tal de complir així els drets que la Llei 39/2015 atorga a tots els ciutadans.
L’enllaç per accedir-hi és:  https://seue.santllorenc.es/ca

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada