“TALAT Son Carrió” arriba a la final del Trofeu Ciutat de Manacor

L’equip carrioner es postula com a ferm candidat al títol després d’haver eliminat dos dels grans favorits, el Porto Cristo i Vivers Llabrés de Manacor.

La primera eliminatòria fou molt renyida, on l’equip Talat fou molt superior al partit d’anada, que acabà 7-3. En canvi, el partit disputat a Porto Cristo fou molt diferent, on els locals arribaren a tenir l’eliminatòria al seu favor, guanyant 4-0. El partit acabà 5-2 amb un gol als minuts de descompte.

A les semifinals no hi hagué tants de gols, però sí n’hi hagués pogut haver molts, sobretot per part de l’equip de Son Carrió. El primer partit disputat al Moleter acabà 2-1, però l’equip local fallà moltíssimes ocasions mà a mà amb el porter. L’eliminatòria es decidí al camp de Son Macià, amb el resultat de 3-3, on els dos equips intentaren cercar la victòria per certificar el pas a la final.

Ara ja només queda el darrer escaló, on l’equip Talat Son Carrió s’haurà d’enfrontar a Ca’n Piquer Santanyí, equip que va quedar primer classificat a la lliga regular. La final tindrà lloc dia 6 de juny a les 21h al camp municipal de Son Macià.

Per altra banda, els dos equips es tornaran a trobar a la supercopa, ja que la disputen el campió de lliga i el campió de copa. Aquest darrer partit també es disputarà al camp municipal de Son Macià el divendres 8 de juny.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada