Tremponada a la fresca

Des de Granots i Sopes, vos voldríem convidar al nostre pròxim esdeveniment. Aquesta vegada, es tracta d’un acte solidari. Un acte on, la nostra principal missió, és recaptar fons per a una de les organitzacions més actives de la comarca llevantina, Aproscom. Concretament, per a un dels seus projectes, el projecte somRiu.

El proper Divendres dia 8 de Juny, a l’estació de Sant Llorenç, Granots i Sopes, organitzarem una Tremponada a la fresca, aprofitant que arriba el bon temps. Serà un acte on podrem disfrutar tots d’un sopar (trempó, carn torrada més postres) per 10€. Però aquest dia, el més important, no és sopar. El més important, és aconseguir poder ajudar, de forma totalment altruista a aquest projecte que, per a nosaltres, és totalment mereixedor de l’aportació de tots nosaltres.

Ens agradaria explicar un poc quina és la finalitat d’aquest projecte i, sincerament, crec que la millor manera de fer-ho és ajudant-nos de la seva pròpia definició:

“ L’objectiu és posar a l´abast dels alumnes les possibilitats per expressar-se, de participar de forma activa en les activitats que ells proposen i que els ajudin al seu desenvolupament, i involucrar a la ciutadania en un projecte que parla de discapacitat sense parlar d´ella i que fomenta la inclusió de forma fresca, amb un gran “SOM-RIU-re” “

Des de Granots i Sopes, aquesta forma de fer, de parla de discapacitat sense xerrar d’ella, sinó des d’un punt de vista d’integració o participació activa dins la ciutadania, ens pareix un fet totalment lloable, al que donar suport enèrgicament.

Per això, per aconseguir entre tots, intentar aportar el nostre granet d’arena, vos demanem, que Divendres dia 8, vengueu a sopar i a disfrutar de tot l’espectacle que se crearà. No pels granots, sinó per tota aquella gent que, a través del projecte Som-Riu, aconsegueix poder fer sentir la seva veu de forma activa.

Hem de dir que no només serà un sopar, sinó que hem tingut sa sort que artistes llorencins han volgut col·laborar amb nosaltres, de forma totalment solidària, i ser part d’aquest esdeveniment.

Hi haurà tres actuacions:

–          4 Versos (glosadors)

–          Sol i Ombra

–          Mar i Cel Duo

A tots ells, els volem agrair la seva implicació activa amb la tasca de difondre un missatge com aquest, i que ens vulguin fer a tots una vetllada molt més agradable, gaudint de les seves veus.

Una vegada els professionals hagin acabat, també hi haurà lloc per a una mica de diversió col·lectiva amb un Karaoke popular, a on tothom podrà participar.

És important remarcar que l’acte és obert a tothom, sense edats, ni sense prejudicis. Simplement, qui vulgui venir a aportar el seu granet d’arena, l’esperem el proper divendres dia 8 per gaudir d’un bon sopar amb uns millors cantants i glosadors de fons.

I també esmentar l’ajuntament de Sant Llorenç que, sense ells, res d’això seria possible.

Podeu aconseguir els tiquets per venir a sopar al bar Son Colom, al Bar Nou, a l’Espai 36, a la perruqueria Àngels, a les Rotes Noves, a la Carnisseria de Sant Llorenç i a Fruites Sancho. També agraïts de que ens hagin volgut ajudar.

Ens veiem divendres dia 8, a partir de les 21.00h a l’estació de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada