Celebrades les Primeres Comunions a les Parròquies de s’Illot i Santa Maria de sa Coma

El dissabte dia 26 de maig es van celebrar a l’església de S’Illot, i el dijous dia 31 a l’església de Santa Maria de sa Coma, les Primeres Comunions comunitàries dels nins i nines que aquests dos darrers anys han assistit a les classes de catequesis celebrades a les respectives parròquies.
Fra Pere Vallespir va decidir fa dos anys, que els nins i nines que s’havien preparat juntament amb els seus companys per rebre el Sagrament de la Primera Comunió, heu poguessin celebrar junts. Tot i que els pares que ho desitgin puguin fer posteriorment una festa i Primera Comunió individual.
A l’església de s’Illot van celebrar la seva Primera Comunió 7 nins i nines, i a l’església de sa Coma van ser 20 nins i nines, i a més, una d’elles a més va rebre el Sagrament del Baptisme.
Felicitacions a tots els nins i nines, a les catequistes i manera especial a Sor Flora que durant tot l’any ajuda a les parròquies, i com no al responsable i dinàmic rector Fra Pere Vallespir, per la gran tasca pastoral que porta a terme.
Foto Parròquia s’Illot
Fotos Parròquia sa ComaDeixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada