Les obres realitzades als tallers del Centre d’Adults ja llueixen a l’Espai 36

L’Ajuntament ens ha fet arribar la següent informació:

L’exposició s’ha inaugurat aquest divendres 1 de juny i romandrà oberta fins dia 6 d’aquest mes

Aquest divendres 1 de juny a l’Espai 36 s’ha presentat l’exposició que obre al públic les obres que han anat fet durant aquest any els participants als diferents tallers del centre d’adults de Sant Llorenç, als que enguany s’hi ha inscrit 404 persones.

L’exposició, que romandrà oberta fins al 6 de juny, està composta per obres de tots els materials i formes; s’hi poden veure obres en paper, amb llatra, fotografies i fins i tot, també, treballs de patchwork o de costura.

Aquesta exposició pretén mostrar l’esforç i dedicació de tots aquells que participen d’activitats al Centre d’Adults i és la culminació d’aquesta feina.

A la inauguració d’aquest divendres hi han assistit un gran número de visitants que han volgut acompanyar als “artistes” en aquest dia. L’actuació de Noah Newville i un refresc a la Terrassa de l’Espai 36 ha amenitzat l’acte.

A partir d’aquest 1 de juny, l’exposició es podrà visitar tots els horabaixes de les 19.00h a les 21.00h.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada