La Fira de Medi Ambient de Son Servera apropa els productes ecològics i la sostenibilitat al poble

Aquest any s’ha celebrat a Son Servera la tercera edició d’un acte que commemora el Dia Mundial del Medi Ambient.

El primer diumenge d’aquest mes de juny la plaça de Sant Joan s’ha omplert de serverins i visitants que han passejat pels mostradors de la III Fira de Medi Ambient organitzada en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el dia 5 de juny.
Productes ecològics, activitats implicades amb la sostenibilitat i el medi ambient, i jocs infantils han estat els protagonistes d’un acte que té com a objectiu conscienciar de la importància de la preservació i cura del medi ambient.

Aquest mateix dia també s’han lliurat els premis de dibuix de la campanya de prevenció d’incendis “Ni un foc al bosc”, que aquest any ha tengut sis finalistes serverins: Aliyat Lawal, Sebastian Londoño Taborda, Saray Paez Fernandez, Valentina Lublow Llavijo, Daniel Pastor Prieto i Andrea León García. Els dos primers del col·legi Na Penyal i la resta de Jaume Fornaris. Sebastian Londoño va ser el guanyador absolut.

I els guanyadors del projecte “Vine a l’Institut amb bicicleta” també han rebut el seu premi: Nehmen Alfonso n’ha estat el primer classificat.
Un projecte que s’ha volgut extrapolar avui a la fira convidant tots els assistents a deixar els cotxes als afores. Una iniciativa que ha tengut molt bona acollida i que ha deixat per unes hores el poble més net i sostenible.

Amb aquesta fira, que ha acabat passades les 14 h, s’acaben els actes en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, que varen començar ja el divendres dia 1 de juny amb una sortida a Sóller per visitar el Jardí Botànic. Una activitat a la qual es varen apuntar més de 40 persones.
Ajuntament de Son Servera Tel.: 971 56 70 02 www.sonservera.es Plaça de Sant Ignasi, 1 Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.