La destinació Cala Millor acull més de 500 participants a la Totaltrimallorca 2018

La prova s’ha duit a terme aquest diumenge 3 de juny.
Aquest passat cap de setmana la destinació Cala Millor fou l’escenari d’una de les cites esportives més destacades de l’illa: la TotaltriMallorca 2018, que va comptar amb més de 500 participants.
Aquesta triatló està reconeguda com a prova internacional pel Govern balear i consta de dues categories: la Half Distance i l’Olympic, aquesta darrera considerada alhora com a Campionat de Balears.

Els participants de la Half han hagut de nedar 1.900 metres, córrer 21 km i fer 90 km amb bicicleta, mentre que els esportistes que han fet l’Olympic han nedat 1.500 metres, 40 km de bicicleta i 10 km corrent.
Joan Nadal Clar i Sara Jarillo López foren els primers classificats de la prova més llarga mentre que Guillem Soler Buades i Carolina Sitges Quirós foren els campions de l’Olympic i, per tant, campions de Balears d’aquesta distància.
Guillem Tomeu Vadell, Xisco Nebot, Ana Creus, Consuelo Medina, Iván Muñoz, Biel Garcias, Antònia Puertollano i Patricia Cardona completaren els pòdiums.
El Club Triman ha estat l’organitzador d’una prova que té al Consorci Turístic dels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar com patrocinadors destacat i una prova que és una part més de l’aposta del municipi per la diversificació de la seva oferta turística.
En el TotaltriMallorca han participat esportistes de totes les edats, des dels 16 fins als 60 anys i, a més,  una cinquantena de voluntaris als  quals des de l’organització es vol agrair la feina feta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada