Què diuen els carrioners?

La revista manacorina Cent per cent s’ha atracat a alguns carrioners per demanar-los el parer del seu poble. Alguns han coincidit a destacar que un dels grans avantatges de viure a Son Carrió és la tranquil·litat de la qual gaudeixen; d’altres s’han queixat de manca d’aparcaments al centre i d’estar un poc aïllats ja que en no passar cap mitjà de transport públic (ni tren ni bus) per qualsevol cosa han d’agafar el cotxe; i com a curiositat només alguns reconeixen lligams forts amb Sant Llorenç, però tampoc amb Manacor, si de cas alguns amb Porto Cristo.

Aquí teniu l’enllaç al reportatge:

cent per cent Son Carrió

Un comentari a “Què diuen els carrioners?

  1. Tot plegat ben interessant. ¿No estaria bé demanar opinió adesiara sobre el que pensa el conjunt de ciutadans?. En tot cas, ¿si una clara majoria de ciutadans desitja una cosa, no s’hauria de respectar?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada