Fi de curs i sopar de l’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor

L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor presidida per Bernardino de Arriba, el dijous 7 de juny, celebraren amb un bon sopar de tumbet mallorquí i ensaïmada, la cloenda de les activitats que els socis i sòcies han dut a terme el curs 2017/2018. Al sopar convidaren als monitors i monitores que han impartit els cursos següents: ball en línia, Antoni Jaen i Maria José Gordiola; gimnàstica, Maria Bel Socies; Tai-Chi, Aina Nadal; i Memòria, Yolanda.

A més de les activitats esmentades, al llarg de l’any l’associació du a terme activitats culturals, excursions, viatges, i caps de setmana a hotels de Mallorca. I no ens podem oblidar les partides diàries de cartes i joc de bingo que compten amb un bon nombre de seguidores i seguidors incondicionals.

Al sopar hi assistiren el batle de Son Servera, Antoni Servera, les regidores Marga Vives, Natàlia Troya, Dori Moreno, i el regidor Francesc Riera. El batle, en nom propi i dels regidors assistents a la cloenda, va felicitar als socis i president per les activitats que duen a terme al llarg de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.