Opinió del PP sobre la moció de censura al Govern espanyol

Així és la democràcia.  Ni absolutista ni dictatorial. El govern del PP, sorgit de les urnes i que diu adéu amb uns índex rècord pel que fa a la creació de llocs de feina, d’haver estat dictatorial, absolutista i suprematista hauria abolit qualsevol mecanisme que fes possible la seva destitució. Al contrari, es sotmet a les lleis de la democràcia.

 Del govern o no govern de Sánchez, ens  repetim si diem que no arriba al govern pel pes de les urnes sinó per la força del no? El no al PP i el no a Rajoy. Ah, sí, el no a la corrupció. Clar, el PSOE és un partit sense màcula en aquest camp. I ara, què? Sense programa i sense suport, perquè sembla ser que aquells que l’han impulsat a ser el nou president, els de les eleccions immobiliàries, (em demano què pensa ara Iglesias i la portavoza sobre l’ocupació d’immobles privats) i als que els repugna Espanya i els espanyols,  entre d’altres, no el volen.  Una situació d’allò més complexa i  amb reptes que mesuraran l’altura política del nou govern i de la nova oposició.

Un comentari a “Opinió del PP sobre la moció de censura al Govern espanyol

  1. No trob massa adient el “i tu més” en el tema de la corrupció. Però bé, ja vaig dir que pel que sembla a les eleccions espanyoles no guanya qui governa millor, sinó qui roba més i és més corruptible.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 6 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada