Novetats al CD Cardassar

Com a President del Club i en nom de la nova Junta Directiva del C.D. Cardassar ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que el club tindrà equip femení la temporada vinent 2018/19. Estaríem encantats de poder gaudir de vosaltres durant la temporada que ve, disfrutant tots junts els valors de lesport en equip; tals com l'educació, lamistat, la diversió i l’esperit competitiu, entre altres.

Es formarà un equip femení, encara que difícilment aquesta temporada podrà ser federat i de caràcter oficial, ja que necessitem més jugadores per abastar una categoria. L’idea es seguir avançant pel mateix camí i que continuem aprenent tots junts per tal que d’aquí a un futur proper el C.D. Cardassar pugui tenir un equip femení de caràcter oficial.

De tal manera, si esteu interessades a jugar partits oficials teniu les portes obertes del futbol masculí fins a Cadets. Esmentar que l`actual Junta Directiva possarà tot de la seva part per estimular els valor d`igualtat entre generes per tal de gaudir tots per igual de l`esport.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada