Celebrada la Fira Nocturna, Fira Artesanal i la Nit de l’Art a Son Servera

El passat cap de setmana el poble de Son Servera va celebrar un any més la consolidada Fira Nocturna, Fira Artesanal i la Nit de l’Art, antesala de les festes patronals, que des de fa uns anys es celebren a partir del dia 22 de juny, coincidint amb el final del curs escolar.
Nombroses actuacions i espais destinats a exposicions i mostres artístiques de teatre, música, balls, i paradetes d’artesania, ompliren de festa els carrers del poble, on un gran nombre de visitants d’altres pobles de la comarca i serverins, gaudiren a més de les nombroses paradetes gastronòmiques de les diferents locals i associacions del poble.
A l’Església Nova, la Mostra d’Arts plàstiques de nombrosos artistes ompliren les capelles, i la capella Fonda fou destinada a l’exposició de l’artista Philine Görnadt, que crea objectes esculturals, relleus murals i cossos lluminosos en formes suaus orgàniques de paper que semblen créixer amb cada capa, acompanyà l’exposició música en directe d’Andreas Maxmartin. A l’entrada de l’Església Nova l’artista SATH d’art urbà i disseny anava creant la seva obra en directe, acompanyat en tot moment pel nombrós públic que s’aturava a contemplar el seu art. A les 21.45 h «Cinc centims de percussió», un concert de combos a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música i de la professora Rosi Ballester, interpretaren una obra d’Aaron Cristòfol amb baquetes LED. Seguidament donaren pas a l’espectacle de llums de l’Església Nova.
A més de les exposicions esmentades, a l’Espai Miquel Vives, pintures i escultures de la pintora Maria del Carme Fuster, aquesta interessant exposició romandrà oberta al públic dia 15 de juny de les 20h a 21:30h, i dia 23 també el mateix horari coincidint amb la Nit del Vins; el pintor serverí Sebastià Martí també tingué exposició pròpia, així com els alumnes de l’Institut, i alumnes de l’escoleta Mestre Fornaris.
El diumenge dia 10, les previsions meteorològiques, no es confirmaren i la Fira tradicional, es va poder celebrar amb tot tipus de productes artesanals, de menjar, plantes i animals, a més de mostres de cotxes antics i motos.

Escrit fira son servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.