Conferència sobre la renda bàsica. OCB de Manacor


La renda bàsica és present en els debats d’arreu del món. Però, què és la renda bàsica? En què consisteix realment? És viable? Com es pot finançar aquesta assignació monetària a tothom? ¿Quines possibles conseqüències podria tenir aquest nou paradigma de garantia de l’existència material de tota la ciutadania al marge del mercat laboral? Dilluns que ve En Tomeu Ferrer i En Rafael Borràs, ambdós activistes socials i integrants del Grup Renda Bàsica Illes Balears, ens en trauran de dubtes responent aquestes i altres qüestions en la conferència que setmanalment organitza l’Obra de Manacor.

El Grup de Renda Bàsica de les Illes Balears és un col·lectiu que vol integrar totes les persones i tots els moviments o col·lectius de les Illes Balears que treballen per donar a conèixer la proposta de la Renda Bàsica (RB) Universal i Incondicional, que fan estudis relacionats amb la RB i/o que lluiten per aconseguir la seva implantació.

Actualment integren aquest grup les següents entitats: Fundacions Darder – Mascaró, Attac-Mallorca, Associació Cap Endavant – Plataforma Garantitzem les Pensions, Associació Dignitat i Solidaritat de les Balears (ADIS), Col·lectiu Alternatives i Ecocrida (Associació d’Estudiants d’Economia de la UIB).

La conferència es titula “La Renda Bàsica Incondicional, utopia o imperiosa necessitat?” i tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) dilluns que ve, dia 18 de juny, a les 20.00 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.