Processó del Corpus a S’Illot

El dissabte dia 9 de juny, a partir de les 18 hores es va celebrar a l’església Mare de Déu de l’Assumpta de s’Illot una missa solemne a càrrec del rector de la parròquia, Fra Pere Vallespir, i posteriorment la Processó del Corpus per diversos carrers del nucli costaner, precedit per la Banda de Cornetes i Tambors de la Salle de Manacor, dirigida per Jaume Durán, a la que van assistir els nins i nines que fa dues setmanes van fer la Primera Comunió (comunitària) en l’esmentada parròquia.
Acabada la processó, la parròquia va convidar al seu pati a un refresc als components de l’esmentada Banda de Cornetes i Tambors de La Salle, els quals des de fa ja bastants anys col·laboren amb les festes de la parròquia de S’Illot.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada