Son Servera ja està a punt per a les seves festes patronals

Comunicat Ajuntament de Son Servera.
Les festes de Sant Joan començaran el proper dia 22 de juny amb el pregó i la sortida d’en Piculín Cap d’Olla
L’Ajuntament de Son Servera, des de l’Àrea de Fires i Festes, ha presentat el programa de les festes patronals de Sant Joan 2018.
Unes festes que començaran el 22 de juny, més tard que en d’altres anys, perquè “volem que tothom les pugui viure més i per això hem pensat començar-les una vegada acabin les classes escolars”, ha explicat el regidor de Festes, Francesc Riera.
El programa, confeccionat amb la col·laboració de nombroses entitats cíviques, socials i culturals del municipi, a més de nombrosos voluntaris, comença el divendres dia 22 de juny amb el pregó de festes a càrrec d’en Miquel Vives, reconegut periodista calaboner amb un gran recorregut professional en l’àmbit cultural i musical. Tot seguit, la novetat més destacada és la recuperació de la figura d’en Piculín Cap d’Olla. En paraules del regidor de festes, “era un ninot que es penjava amb cordes i ballava al ritme que els nins i les nines del poble imposaven estirant-li les cordes. L’any 1935 fou el darrer any que es va penjar i aquest any, més de 80 anys després, tornarà a penjar-se a la plaça del poble el primer dia de festes”.
Això només per començar, i és que durant 8 dies el poble seguirà de festa amb nombroses activitats programades: el sopar a la fresca, el tradicional concurs de cant de galls, esports, revetles,… tampoc no faltaran en unes festes pensades “perquè qualsevol persona i de qualsevol edat hi trobi el seu lloc”.
D’entre tots els actes, a part de la recuperació de la figura d’en Piculín, destaquen el concert d’Anegats, el dia 29, un recorregut guiat per l’historiador serverí Pedro Fidel on descobrirem els racons amb memòria del poble, elkaraoke serverí, dia 30 de juny; el ja tradicional Màgic Revival, organitzat per veïnes del poble i la nit de vins; a la que en aquesta quinta edició hi participaran 8 cellers  i hi haurà 700 copes per omplir en l’escenari idíl·lic de l’Església Nova.
El regidor de Fires i Festes, Francesc Riera, després de fer públic el programa d’enguany, també ha volgut convidar tothom a aquestes festes de Sant Joan, unes de les més arrelades al municipi: “són les més importants i participatives del calendari serverí. Són les festes en honor al nostre patró, sant Joan, i per això són les festes dels ciutadans”.
Podeu consultar el programa complet a la web de l’Ajuntament o a través deFacebook i Twitter.
http://www.sonservera.es/portal/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/0_8131_1.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.