L’Escola Municipal de Dansa de Son Servera celebrà el fi de curs

L’Escola Municipal de Dansa de Son Servera celebrà els dies 16 i 17 de juny la demostració final de fi de curs de dansa dels alumnes. El curs ha estat impartit per les professores de Urban Diamonds Bianca i Helena i dirigit per Marta Solano, responsable de la coreografia que enguany ha titulat «La vida és Ball» . Entre els dos dies hi participaren un total de 180 alumnes.
La regidora Maria Arenas, (que també és alumna de l’escola) va felicitar als alumnes i professors participants i el batle Antoni Servera, va aprofitar per convidar a les Festes de Sant Joan, als alumnes i assistents a la demostració de fi de curs celebrada al Teatre La Unió de Son Servera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada